Nyheter

Våre siste nyheter

Type

Varemerke

Når

Vi kan ikke finne noen resultater som matcher ditt søk

Reference case, Denmark, Nyt Hospital Herlev, Herlev, roof terrace,  fire safety, fire resilience, fire protection, hospital, TOPROCK Terrace System
Pressemelding
10 apr 2018

Brannsikker takterrasse skal gi pasienter et grønt pusterom og kortere innleggelse

Byggingen av «Nyt Hospital Herlev» er i full gang. Her får ett av de to sykehusbyggene en takterrasse med utsikt over grønne områder, noe som vil kunne bidra til en kortere innleggelsestid. Byggets størrelse og funksjon stiller imidlertid høye krav til brannsikkerheten. Derfor var ikke arkitekten i tvil om at takterrassen skulle bygges med en ny steinullsløsning fra ROCKWOOL, som optimerer brandsikkerheten både under utførelse og i bruk.

Les mer
ROCKWOOL
News, press release, REDAir MULTI, facade
Pressemelding
08 mar 2018

Nytt fasadesystem gir kortere prosjekteringstid og mindre feil

Med lanseringen av det nye fasadesystemet REDAir MULTI kan arkitekter, entreprenører og montører ta farvel med de aller fleste utfordringene som bruk av tradisjonelle fasadesystemer medfører. For nå er det slutt på både å tilpasse isolasjonen i det bærende systemet, holde oversikt over mange ulike komponenter og bekymringer med senere vedlikehold av fasadens bærende system. Det er ROCKWOOL-konsernet som står bak REDAir MULTI – et helhetlig system som gjør prosjektering og montering nærmest til en lek. Systemet inngår i produktfamilien ROCKWOOL REDAir der det ventilerte fasadesystemet REDAir FLEX allerede har en befestet markedsposisjon i Norge.

Les mer
ROCKWOOL
TOPROCK Terrace System, roof terrace
Pressemelding
17 okt 2017

Nytt terrassesystem fra ROCKWOOL effektiviserer byggeprosessen

Enkel og rask utlegging, høy belastningsevne og god brannsikkerhet. Det er de viktigste egenskapene i det nye terrassesystemet fra ROCKWOOL som er basert på en tre-i-en-løsning for isolering av tak. Systemet heter TOPROCK Terrace System og lanseres nå i det nordiske byggemarkedet.

Les mer
ROCKWOOL
Last opp mer
Konsernet ROCKWOOL er verdens ledende leverandør av innovative produkter og systemer basert på steinull.